ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Grevenapress.gr

Η KMP Advertising είναι μια ατομική επιχείρηση που ξεκίνησε το 2008 επενδύοντας στην ενημέρωση και την διαφήμιση. Ξεκίνησε από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας βγάζοντας το 1ο free Press Περιοδικό το My Style με πλούσια θεματολογία από τον Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Διανεμόταν δωρεάν σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια με 3000 αντίτυπα. Το 2011 επεκτάθηκε στην Δυτική Μακεδονία και συνέχισε με την έκδοση του 2ου επίσης Free Press Περιοδικού του Mychoice οποίο διανεμόταν σε όλο τον Ν. Γρεβενών. Λόγω της Κρίσης και της αλλαγής των δεδομένων το 2015 αναγκαστήκαμε να διακόψουμε την έκδοση των περιοδικών.

Έπειτα από 7 χρόνια με πολύ αγάπη και αφοσίωση ξεκινάμε κάτι νέο και πρωτοπόρο στο οποίο και θέλουμε να επενδύσουμε. Οι εποχές αλλάζουν η ενημέρωση τρέχει και εμείς ερχόμαστε με πολύ αγάπη και μεράκι να βάλουμε το λιθαράκι μας με το Grevenapress.gr

To Grevenapress.gr είναι ένα site ειδησεογραφικού περιεχομένου με πλουραλισμό στην ενημέρωση για θέματα επικαιρότητας όπως: ΠΟΛΙΤΙΚΗΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔΙΕΘΝΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΥΓΕΙΑΑΘΛΗΤΙΚΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMEDIALIFESTYLE.

Το Grenepress.gr θέλουμε και θα το επιδιώξουμε να γίνει το μέσο κάθε ενεργού πολίτη οποίος θα μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα και να λέει την γνώμη του σε όποιο θέμα τον απασχολεί.

Το Grenepress.gr θα δώσει δικό του καθημερινό στίγμα στη διαχείριση της καθημερινής ειδησεογραφίας με στόχο οι αναγνώστες να διαμορφώνουν την προσωπική τους γνώμη.

Οι άνθρωποι του grevenapress.gr βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για το ξεκίνημα και τη συνέχιση μιας δημιουργικής συνεργασίας όλα τα επίπεδα.

Η ενημέρωση στα Γρεβενά και όχι μόνο αλλάζει, ο κόσμος αλλάζει, τα γεγονότα τρέχουν και εμείς θέλουμε να είμαστε μαζί σας μέσα στα γεγονότα.

Με εκτίμηση

Μαρία Καναλίδου

Απόφοιτη Δημοσιογραφίας του Ομίλου Αnt1